U bent hier

Een bouwwerk dat een woonfunctie én een zorgfunctie combineert, legt u als bouwheer bijzondere eisen op. U moet rekening houden met normen en regelgeving rond veiligheid, comfort en toegankelijkheid. Én u staat voor de grote uitdaging om uw project economisch leefbaar te maken. Gelukkig vindt u bij Ibens een ervaren en betrouwbare partner.

Levensloopgeschikt

Ibens bouwt uitsluitend levensloopgeschikte oplossingen. We deden ervaring op in tientallen woonzorgprojecten op uiteenlopende plaatsen en met erg verschillende eisenpakketten. Maar telkens met hetzelfde resultaat: een architecturaal mooi gebouw, dat wonen en zorg perfect combineert, en waar bewoners blijvend genieten van een maximale belevingswaarde ondanks wijzigende noden.

Van concept tot beheer

Ons partnerschap begint bij het meest prille idee voor uw huisvestings –of zorgoplossing. Dan al denken we graag met u mee over het optimaal opzetten en uitwerken van uw project. Dat regisseren we verder met een onafgebroken aandacht voor uw zorgvisie en de totale ‘life cycle cost’  van uw gebouw.