U bent hier

U bent het waarschijnlijk niet gewoon in de bouwsector, maar Ibens is niet bang van garanties. Sterker nog, deze vijf beloftes maken we gegarandeerd waar:

 

 

Resultaatsgaranties

U wilt toch ook weten wat u krijgt? Aan welke kost en wanneer? Wij garanderen een vast prijs, glasheldere kwaliteitsnormen en een onwrikbare opleveringsdatum. Daar houden we ons aan en we stoppen niet bij de oplevering. De volledige wettelijke (exploitatie, fiscaliteit,…) en technische (brandveiligheid, akoestiek, energie, stabiliteit,…) omkadering wordt door ons bewaakt en gewaarborgd.

Doordachte oplossingen met maximale belevingswaarde

Intens leven is beleven. De kick. De vreugdekreet. Maar ook de glimlach, dat warme gevoel van geborgenheid en welbehagen. Daar is het ons om te doen. Beleving aanbieden, maar wel doordacht. Een huisvestingsproject heeft in essentie met mensen te maken en niet met stenen en beton. Voor Ibens start een huisvestingsproject bij het doorgronden van uw échte noden. Daarom kruipen we in de huid van de toekomstige bewoners en exploitanten van het nieuwe gebouw. Wat zijn de operationele processen? Hoe bewegen mensen zich straks door het gebouw?
Dat vertalen we in een goed Programma Van Eisen, hét startpunt voor elk succesvol project.
We bouwen huisvestingsoplossingen, we creëren ruimten en passen moderne technieken toe die we samen met uw architect en de adviserende ingenieurs afstemmen op een maximale belevingswaarde voor de gebruikers.
Anders gezegd: we bouwen echt voor mensen. En dat merkt u aan onze oplossingen.

Ontzorging

Dagelijks vragen tientallen kleine en grote zorgen uw aandacht. Beslissingen nemen, uw organisatie sturen, ... en dan ook nog dat bouwproject! Tijdens het volledige huisvestingsproces nemen wij al uw zorgen (inclusief de administratieve rompslomp) uit handen – dat is onze basisattitude:

  • sterke procesmatige aanpak volgens ons eigen procesprotocol neoHOTPLANS;
  • mede-eigenaarschap van de haalbaarheid van uw project;
  • via ons 3D-model ervaart u vooraf het beoogde resultaat.

Samenwerking op basis van partnering

Het stokje doorgeven op het juiste moment. Als alle spelers dat doen, wint het hele team! In een huisvestingsproces is het niet anders, daar wint het team als het gezamenlijk doel bereikt is: een succesvol project waarin elk teamlid zijn individueel belang kan borgen. Bouwheer, architect, studiebureaus, aannemers en leveranciers. Denken in oplossingen, met respect voor iedere betrokkene, is de basis van onze bedrijfscultuur. In ons samenwerkingsmodel worden alle belanghebbenden opgenomen als volwaardige partners.

Meerwaardecreatie door het vermijden van faalkosten

En als je het nu eens van de eerste keer goed kunt doen, bespaar je dan niet een enorme hoop energie, tijd en geld? De procesmatige aanpak doorheen heel het huisvestingsproces (van idee tot exploitatie) begint al met het bepalen van de haalbaarheid en het vastleggen van het juiste Programma van Eisen. Het in detail virtueel opbouwen van een 4D-model of BIM (bouw informatie model), doorgedreven werkvoorbereiding en LEAN-bouwen zorgen ook in de bouwfase voor een beheerst proces waarin faalkosten, tijdverlies en dubbel werk vermeden worden. Daardoor kunnen we strakke planningen waarmaken aan competitieve prijzen, dat betekent tijdswinst en ook meerwaarde voor de bouwheer.